Kanalizācijas izbūve, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Melioratīvā un hidrotehniskā būvniecība. Dīķu rakšana, meniķu būve, drenāža, (dīķi, grāvji, meniķi). Pagastu, lauku un meža ceļu būvniecība. Dzelzsbetona izstrādājumu ražošana, (aku grodi un vāki, pamatbloki). Frēzkūdras tirdzniecība. Buldozeru, ekskavatoru pakalpojumi. Transporta pakalpojumi. Kūdras vairumtirdzniecība. Pamatbloki,

AVK Tīkli, SIA, apkure, ventilācija, kondicionēšana

Latgales 227, Rīga LV-1019
Siltumapgāde, siltumtīklu izbūve . Ūdensvada un iekšējas kanalizācijas sistēmu izbūve ., Kondicionēšanas sistēmu izbūve , siltās grīdas, silto grīdu ierīkošana, ieklāšana.

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Ūdensapgādes, kanalizācijas un siltumtīklu sistēmu būvmontāža, remonts, renovācija, izbūve ., Ūdensvada izbūve , kanalizācijas izbūve .

Katlinieks, SIA

Bieķensalas 20, Rīga LV-1004
sistēmu izbūve , ūdensvadu un kanalizācijas sistēmu ierīkošana, ūdensvadu un kanalizācijas sistēmu būvniecība, , ūdensvadu un kanalizācijas sistēmu būve, ūdensvada un kanalizācijas sistēmu izbūve , ūdensvada un kanalizācijas

DKD, SIA

Cēsu 31 k-2, Rīga, LV-1012
Apkures sistēmas, gaisa kondicionētāji, kondicionieri, Apkures radiatori, katli, apkures krāsnis, cinkoti apkures radiatori, siltumsūknis, dziļurbumi, apkures katlu remonts, serviss, apkalpošana, ģeotermālie, urbumi, uzstādīšana, tirdzniecība, apkope, dziļrbuma izveide siltumsūknim, dziļurbums, dziļurbums siltumsūknim,
ZL.LV iesaka

Riko G, SIA

"Jaunburtnieki", Limbažu pagasts, Limbažu nov., LV-4001
Izbūvē kolektorus, zondes, iekštelpu apsildes sistēmas, ūdensvadi, kanalizācijas sistēmas, notekūdeņu
ZL.LV iesaka

Next Vision SIA, ''Sadzīves darbi''

Valmieras 28, Rīga, LV-1009
demontāžas darbi, būvgružu izvešana, elektromontāža, elektrisko tīklu montāža, elektrisko tīklu instalācija, kanalizācijas , un ūdensvada izbūve , kanalizācija, ūdensvads, santehnikas uzstādīšana, santehnikas montāžā, dekoratīvo
ZL.LV iesaka

Solmar, SIA

Tērvetes 81, Jelgava, LV-3008
Apraksts: Uzņēmums piedāvā materiālus gāzes vadu, ūdensvadu, kanalizācijas izbūvei: caurules, aizbīdņus, krānus, armatūru, izolācijas un papildmateriālus. Veic arī metālapstrādes un metināšanas darbus.

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Sanmezgls, SIA

Zeļļu 7, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Sanmezgls" veic visa veida santehnikas darbus Vidzemē:

✓ ūdens apgādes sistēmas ierīkošana un remonts, ✓ kanalizācijas sistēmas ierīkošana, ✓ drenāžas izbūve, ✓ dziļurbumu aprīkošana, ✓ santehnisko iekārtu uzstādīšana, ✓ apkures sistēmas uzstadīšana.

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas", Bilskas pagasts, Smiltenes nov., LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

ZL.LV iesaka

Axus, SIA

Sāremas 3, Rīga, LV-1005
Siltumtrases izbūve , ūdensvadu un kanalizācijas izbūve , metālkonstrukciju izgatavošana.
ZL.LV iesaka

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres", Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.
ZL.LV iesaka

Mārupes meliorācijas biedrība

Daugavas 29, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

"Mārupes meliorācijas biedrība" nodarbojas ar meliorācijas darbiem, hidrotehniskajiem darbiem, ūdenssaimniecību, t.sk. ūdensapgādi un kanalizācijas ierīkošanu. Veicam projektēšanu un būvuzraudzību, projektu saskaņošanu, kā arī sniedzam konsultācijas.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Water Works, SIA

Gulbju 24B, Jūrmala LV-2008
Par uzņēmumu:

Ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi un vairāk nekā 1000 veiksmīgi ierīkotām ūdens spicēm mēs nodrošinām pilnu ūdensapgādes spicu servisu. Pieredzējusī komanda palīdzēs jums Izvēlēties optimālāko spices ierīkošanas risinājumu. Visā garantijas perioda laikā pēc spices ierīkošanas novērsīsim radušās problēmas un operatīvi sniegsim atbalstu. Laipni aicinām sadarboties!